Wraps met gerookte kip en perzik

Een dagje aan het water, maar geen zin in boterhammen en krentenbollen als lunch? Deze zomerse wraps met kip en perzik zijn lekker fris en makkelijk mee te nemen in je koelbox!

Ingrediënten (voor 4 personen)

Bereiding

Snijd de komkommer in de lengte in plakken van een ½ cm en daarna in reepjes.

Snijd de perziken of nectarines langs de pit doormidden, draai de helften in tegengestelde richting los en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in kleine partjes. Meng vervolgens de bieslook met de kaas en breng het op smaak met peper.

Haal de bladen van de krop sla los (2 per persoon). Verdeel daarna op volgorde 1 eetlepel kaas, 1 blaadje sla, wat reepjes komkommer, wat partjes perzik of nectarine en wat kip over de tortilla’s. Vouw de wrap vervolgens dicht en maak ze vast met een stukje touw.

Tip:

Hou je écht niet van gormas kaas? Dan kun je deze ook vervangen door bieslook-roomkaas. Bon apetit!